Thuiszorg en Begeleiding

Zorg wordt steeds vaker thuis gegeven. ThuiszorgInHolland levert huishoudelijke hulp en begeleiding, of het nu om uzelf gaat, of om uw familieleden. U kunt rekenen op:

  • Huishoudelijke Ondersteuning
  • Begeleiding, individueel

Huishoudelijke hulp

Wat kunt u verwachten? Onze medewerkers (m/v) leveren huishoudelijke ondersteuning bij de taken die men thuis zelf niet meer kan uitvoeren. Wekelijks komt er een (vaste) hulp bij u thuis om bijvoorbeeld het huis schoon te maken, de was draaien, kleren strijken, maar ook maaltijden serveren.
U en de hulp overleggen samen wat er gedaan moet worden.

Flexibel in zorg verlenen

Het is belangrijk dat er een persoonlijke band is tussen u en de hulp. Mocht het blijken dat deze band er niet is, dan kan een andere hulp worden ingezet. Is de hulp een keer ziek of gaat zij met vakantie? Wij bieden altijd een vervangende hulp aan.

Overgaan naar ThuiszorgInHolland, samen met uw eigen hulp

Wilt u zich bij ons aansluiten, maar niet uw vertrouwde hulp kwijt? Samen met uw hulp kunt u terecht bij onze organisatie. Laat daarom uw hulp bij ThuiszorgInHolland solliciteren.

Handig om te weten

Als u thuiszorg aanvraagt, dan gaat dat formeel op de volgende wijze:

  • U belt eerst de gemeente. (Hier kunt u zoeken naar gemeentes en de contactgegevens. Behalve Gemeente Amsterdam daar kunt u rechtstreeks contact opnemen met een Thuiszorgorgansatie.
  • Bij de gemeente vraagt u naar de afdeling W.M.O / Thuiszorg.
  • De gemeente stuur u vervolgens een aanvraagformulier op.
  • U kunt aangeven dat u Huishoudelijke Ondersteuning wilt van ThuiszorgInHolland.
  • De gemeente vraagt om een ‘Eigen Bijdrage’. Wilt u weten hoeveel dit is? Dan kunt u gratis bellen naar het CAK op 0800 1925.